DRUK DRUK DRUK, je kent het wel.

Posted on

DRUK DRUK DRUK, je kent het wel. Je bent zo druk dat je schandalig genoeg de belangrijke dingen vergeet.
Heel graag willen we alsnog nog een lange rij mensen bedanken die de afgelopen 2 maanden hun directe steun aan ‘team Jacqueline’ hebben betuigd en het team al op een superbedrag van 4876,52 hebben gekregen.

Remco van der Hoogt, Ton en Jose van Oers, Oma Schouteren, Fons en Joke Groffen van ‘woninginrichting Groffen’, Antoinette Thissen, Kelly en Ingrid van ‘O Carolans Irish Pub Bergen op Zoom’ , Lee van Zunderd, Huub (hopman) Schouteren, Fam. Boudestein, Ralph Asselbergs, Erika Karman, Miep van Mansfeld, Tilly Openneer-Vaassen, A.C.H. Verbeek-Wesenbeek, Hans Van Elteren, Ria Speekenbrink, Metaal Bouw B.V., J.C.M. Somers, Anonieme topper, Karine Janssens, L. van der Ploeg, Anja Van den Berg, Laila Navarro, A.M.D. Joossen-Kint, Theo en Els Joossen, Marion Bakker – Clarijs, Buurman en buurvrouw Koolen, Leo en Gesina Procee-Bax, Henk Van den Berg, Lian De Graaf, De gehele familie Musters, Ilona van Nijnatten, Annemieke Christiaanse, Peter de Jong van ‘Montage-Keukenstelbedrijf Peter de Jong’, Baldwin Grootenboer van ‘Grobal Keukeninstallatie’ , Menno van de Veen, Bas Slokkers namens al zijn collega’s van Fokker, Mirjam Hamming, John en Nancy van den Brand, Rian GeutjesJack & Lia Schouteren, Nicole De Nijs, Coen Embregts, Aannemingsbedrijf B. de Nijs-SO, Bart en Bram Sprengers van ‘Bart Sprengers Keuken en interieur,’Els en Eduard aarts van den Berg, Adrienne De bruin, Cynthia Leijs, Sander Verwijs, Kathy Pope.

 

bedankt
Super lief dat jullie zo ons team steunen en daarmee een steentje bijdragen aan een MS-vrije wereld.