Tennis/squash

MS De Wereld uit slaan

Voor alle sportievelingen,
 Op 22 mei organiseert ‘team Jacqueline’ een sportief toernooi in het sportcentrum te Hoogerheide.

Huh? Team Jacqueline? Wat is dat dan.........................
‘Team Jacqueline’ is een groepje bestaande uit familie en vrienden van Jacqueline die de strijd aan gaan tegen MS. Dit doen ze door aandacht en fondsen te creëren. Op 11 juni zal ‘Team Jacqueline’ inclusief Jacqueline zelf de Mont Ventoux beklimmen. Meer over het verhaal hierachter is te vinden op http://ms.meeuwisse.net

Ja, en??? Wat doe ik dan??
Jij kunt op 22 mei een super gezellige sportieve middag beleven. Er is een dubbel tennistoernooi, een squashtoernooi en je kunt er tennis clinics volgen. Mocht je geen partner hebben om mee te tennissen dan kun je ook alleen inschrijven en zoeken wij een partner voor je. We delen alles gelijkwaardig in. Bij de tennis en squash speel je minimaal 3x30 minuten en 1 tennis clinic duurt 2x30 minuten.

Weer of geen Weer,
Geen zorgen want het is in de vernieuwde overdekte sporthal aan de sportlaan 2a te hoogerheide. Dus je hoeft je niet druk te maken over het weer.

Ja hallo daar........ik kom uit Nederland, wa kost da?
We vragen een minimale donatie van 15 euro p.p. ongeacht waar je op inschrijft. Meer is natuurlijk super want het uiteindelijke doel is natuurlijk om fondsen te creëren om zo MS de wereld uit te schoppen. Of moeten we slaan zeggen.

Dat klinkt tof; sportief bezig zijn en een goed doel steunen. Maar hoe schrijf ik dan in?
Mail vandaag nog naar tennis@meeuwisse.net , geef door wie je bent, je leeftijd, waar je je op wilt inschrijven, geef duidelijk je werkelijke niveau aan, eventueel met wie je speekt en vergeet niet een goed bereikbaar telefoonnummer door te geven. Het aantal teams is beperkt dus wees snel. En doe het voor 15 mei want dan sluit de inschrijving.

TOT DAAN!!! Sportieve groeten van ‘team Jacqueline’

jacq-tennis-squash-2-page-001

 

 

Onze speciale dank gaat uit naar BIJ DAAN die zich volledig belangeloos inzet voor ons gezamenlijke doel. Mocht de datum niet passen bij je en mocht je toch ‘team Jacqueline’ willen steunen. Ga dan naar http://doneer.meeuwisse.net